Sommardagboken 2022 (1)

Då har mina två första semesterdagar passerat. Jag har inte gjort så jättemycket, men det brukar jag försöka tillåta mig själv här de första dagarna. Några småsaker jag har gjort är att jag har rensat undan källsorteringen, fixat med en present och planerat midsommar.

Men jag har också lagt en hel del tid på att slappa framför tv:n, läsa och ta små tupplurar. Tänker att nästa vecka blir mer aktivitetsfokuserat. Det blir bra.

Jag har också testat att träna, och det går ju faktiskt att göra en hel del utan att belasta knät. Mitt knä har också blivit betydligt bättre den senaste tiden, men jag märker att överansträngning inte är bra. Fokuserar på att gradvis öka belastningen då.

Så spännande är det här just nu. Det kommer fler inlägg om min semester längre fram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.