Sommardagbokn 2022 (2)

Det är värmebölja just nu! Vi har haft runt 30 grader i skuggan idag. Det blev inte mycket gjort innan kvällen kan jag säga.

Dagen började med en morgonpromenad. Efter det körde jag yoga på altanen (en sommarfavorit) och så försökte jag planera mat för den här veckan. Jag sorterade tvätt och började tvätta också.

Sen spenderade jag eftermiddagen hos mina föräldrar. De bjöd på middag och när vi kom därifrån var det inte lika stekande hett på baksidan av vårt hus. Jag skördade spenaten, som började gå i blom. Har tre fulla matlådor i kylen samt en tre-liters bunke som jag ska förvälla och frysa in. Kul att något går bra att odla i år!

Lite mindre än hälften av skörden

Efter spenatskörden började jag vända en av mina kallkomposter. Höll på i över en timme och blev inte riktigt klar. Men snart så! I botten är det jord, eller ”nästan-jord” och jag tycker att det är lite häftigt.

Vi avslutade kvällen med ett dopp i sjön, så kroppen känns härligt nedkyld nu när vi ska sova. Det är mitt största sommar-hack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.