Sommardagboken 2022 (3)

Idag har det varit mulet och regnat till och från, men ändå varit sommarvärme. Riktigt skönt, även om jag mest har hållit mig inomhus. Jag har till exempel städat hela huset idag. Hela nedervåningen, om man ska vara petig. Jag har också förvällt en del spenat och fryst in. Det blev inga stora mängder, men många bäckar små osv. Om inte annat kanske jag har lärt mig odla spenat till ett annat år.

De senaste två kvällarna har jag jobbat med att vända min kallkompost. Blev klar igår. Spännande att se hur det blir till nästa år. Vi har också tagit ett kvällsdopp, och sovit gott sedan. Härligt med sommarkänsla.

Mm.. jag är lite smådeppig men tror att det kommer lösa sig inom ett par dagar. Jag är också trött till och från men tror att det brukar vara så här i början av lovet? Det blir bra längre fram. Det brukar det ju bli.

Avslutar med en bild på en av mina chiliplantor. Är så spänd på chilifrukterna här, som ska vara lila när de växer fram. Hoppas på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.