Sommardagboken 2022 (4)

Vilken fin helg vi har haft. Både vädermässigt och innehållsmässigt. Vi har haft vänner boendes hos oss hela helgen. Det har varit hemvändarhelg här där vi bor så vi har varit på lite aktiviteter kopplade till det, men vi har också bara hängt hemma hos oss. Jag är så nöjd med vårt hus som verkligen tillåter att vi har folk boende här utan problem.

Vi ligger lite back på sömnkontot dock, så idag har jag varit så trött. Det enda jag har gjort idag är att hänga hos mamma och pappa eftersom de passar mitt syskonbarn på måndagar. Åkte dit för att hänga med barnet. Sen har jag lagat middag, och annars har jag verkligen inte gjort något idag. Lyx att kunna ha en sådan dag.

Den här veckan är den sista innan F går på semester. Vädret är lite svalare så jag ska fokusera på att ta reda på all rabarber i trädgården, nu när det känns okej att starta spis och ugn. Jag ska också baka en omgång surdegsbröd och… jag ska ta tag i skrivandet. Det har inte blivit många skrivna ord hittills.

Jag är också glad eftersom jag styrketränar igår och lyckades med fler repetitioner av en övning som frestar på knäna. Fler än förra gången alltså, och det känns positivt.

Ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.