Sommardagboken 2022 (5)

Jag har blivit förkyld. Hade väldigt ont i halsen igår, och idag har jag varit väldigt hängig. Tror att jag haft lite feber här på eftermiddagen, men det börjar släppa nu. Det känns inte som taggtråd i halsen längre heller, så jag tror att det vänder nu. Jag har högt förtroende för mitt immunförsvar.

Jag ser fram emot helgen. F går på semester på fredag, så det känns kul. Hoppas att jag inte smittar honom bara.

Ja.. jag har skrivit lite sen vi hördes sist. Blev klar med ett litet projekt som inte är det minsta kreativt, men det var tillfredsställande ändå. Kanske kan jag dela med mig av vad det var om typ.. ett halvår.

Slut på rapport.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.