Sommardagboken 2022 (6)

Efter några dagars förkylning var jag så glad igår eftermiddag när F gick på semester. Kände mig väldigt less på att ligga hemma i soffan framför Netflix. Tack och lov började jag känna mig mycket piggare igår kväll, så idag känner jag mig i princip symptomfri.

Firade in semestern med en liten rabarberdrink. Rabarbersaft + Schweppes mojito är en favorit. Går så klart att röra ner någon alkohol av något slag också, men jag tycker att det funkar som det är.

Köpte jordgubbar som jag serverade med vispad creme fraiche.

I morse packade vi bilen och åkte på semester. Började med att lämna nycklar till husvakten. Sen körde vi hit. En liten secondhandbutik i Ångermanland. Hittade ingenting men den var fin. Rastade Baloo och körde vidare.

Åt lunch på Espresso house i Örnsköldsvik och gick en runda på Mini & Planeten. Det sistnämnda var (är) en jättefin secondhandbutik med bara barnkläder. Jag hittade inte det jag skulle ha (present till ett barn i min närhet), men bodde jag i stan och hade barn skulle jag nog vara där varje vecka. Efter det hittade vi en Coop-butik, handlade middag och frukostmat och sen körde vi till Gullviks havsbad.

Här har vi hyrt en stuga. Ska hitta på lite aktiviteter tänkte vi. Håller er uppdaterade på det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.