14 juli i backspegeln

Det är mitten av juli och mitten av vår första gemensamma semestervecka. So far, so good. Jag tänkte att vi kunde ta dagen till att titta på vad som hänt det här datumet tidigare somrar? Ja, det gör vi!

Förra året var vi hemma i huset efter en period i stugan. Jag hade börjat restaurera fönstren där uppe. F åkte iväg med kompisar på något och jag såg över mina plantor i odlingarna hemma.

För två år sedan var vi i den första pandemisommaren. Vi tog officiellt över stugan i juli, och just de här dagarna höll jag på med ved. Vi hade massor att kapa och klyva, och det tog mig flera dagar. Jag märkte att jag tyckte om det. Det är rofyllt på något vis.

För tre år sedan var det varken pandemi eller krig, och vi åkte bekymmerslöst till Vasa i Finland över ett dygn. Sen kom vi hem och jag målade fönster hemma. Kände mig ledig. Som man ska mitt i semestern. Kan inte påstå att jag inte känner mig ledig nu heller. Det är väl det bästa med att vara ledig i juli.

Nu tänker jag fortsätta ha semester!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.