Sommardagboken 2022 (8)

Dagarna börjar flyta in i varandra och jag vet knappt vilken dag det är. Men eftersom det också är Fotbolls-EM måste jag ju hålla koll på vilka dagar det är match och därför vet jag ändå att det är söndag. Ikväll har vi sett Sverige krossa Portugal med 5-0. Kul! Extra kul för Blackstenius som efter två birrdömda mål äntligen fick göra ett mål som räknades!

Vi har varit i stugan den här helgen. Eller, jag har faktiskt varit själv största delen av tiden. F har varit iväg med kompisar på fiske. Så glad att jag slapp det, haha. Jag har fått besök av en kompis med treåring och så har jag bakat surdegsbröd. Tror att jag fick till det helt okej trots snäppet sämre förutsättningar. Ska smaka till frukosten i morgon.

Idag har jag testat jogga lite på mitt onda knä igen. Blev glad eftersom det höll för mitt korta pass. Joggade en minut och gick en, upprepade tio gånger. Testade samma sak innan jag blev sjuk och då klarade knät sju joggminuter. Är glad och tacksam över att det gick så bra idag! Ska fortsätta öka försiktigt så kanske jag kommer upp i någon kilometer innan det blir vinter och halvt omöjligt att springa.

Det är kallt förresten. Runt tio plusgrader, men det ska bli varmare till veckan. Det blir bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.