Sommardagboken 2022 (10)

Jag vände mig nyss till min man och sa att jag tyckte att det här var en perfekt ledig dag. Det brukar ju vara att jinxa allt, så nu förväntar jag mig matförgiftning och blåslagen stortå innan sängdags!

Det blev i alla fall sovmorgon idag. Jag låg kvar i sängen och läste innan jag klev upp. Hann inte göra så mycket så bestämde vi oss för en tidig lunch. Efter det bakade jag en kaka, tog på mig ”fina” kläder och sminkade mig lite. Tvättade håret igår så det var så fint att borsta ut. Sen tog vi med kakan och åkte till mamma och pappa. Vi tittade på ett golv de har lagt och så fikade vi en stund.

När vi kom hem igen stod målning på schemat. Vi tog paus för middag och så målade vi klart dagens etapp. Är nöjd med det. Avslutar dagen med fotbollsmatch och sen blir det kvällsläsning. Förutsatt att vi slipper marförgiftning då.

Hjärnan börjar kännas betydligt mer avslappnad och det känns också skönt. Varje år har jag panik under början av semestern över att jag inte vilar tillräckligt, men det kommer ju alltid så småningom.

Hur har du det? Har du semester?

Återanvänder en bild från två veckor sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.