Juli 2021

Förra sommaren var så speciell på så många vis. Ni vet, pandemi, en lång isoleringsvinter bakom oss och så vidare. Jag bloggade inte jättemycket i juli, men några inlägg fick jag ihop. Kan till och med se tre små teman på de ”roliga” inläggen, så det blir de jag presenterar här. Sex blogginlägg som har ett år på nacken kommer här!

Hemester i norra Sverige

Hemester var som bekant ett begrepp förra sommaren. Med facit i hand kanske det borde varit ett begrepp för denna sommar också? Långa köer för att skaffa pass, kaos på flygplatserna på grund av brist på personal och så en flygstrejk på det. Tror för övrigt att jag måste skriva ett eget inlägg om det sistnämnda. I alla fall, här på bloggen gjorde jag ett samlingsinlägg med tips på semester i norra Sverige. Jag skrev också ett helt eget inlägg om mitt favoritcafé.

Café Utsikten Storuman
Semester i Norrland

Boktips

Jag skrev om två böcker i juli förra året. Normala människor seglade direkt upp på listan över mina fem favoritböcker någonsin. ÄLSKADE allt i den. Törs inte läsa om den eftersom jag är rädd att bli besviken, haha. Tipsade också om en bok av Sofie Sarenbrant. Hon är en favorit på ett annat sätt. Har sett att hon och världens bästa Carina Bergfeldt skriver roman tillsammans. Ser verkligen fram emot att läsa!

Normala människor
Skyddsängeln

Trädgården

Förra året hade jag nog mitt bästa odlingsår. Tvärt emot vad jag har i år, hehe. Nya tag 2023. I alla fall skrev jag flera inlägg om hur det såg ut i mina odlingar. I år har jag inte ens velat visa hur det (inte) ser ut.

Det närmar sig skörd
Minigurka och vackra blad


Mer från 2021?

Januari 2021
Februari 2021
Mars 2021
Maj 2021
Juni 2021

En reaktion på ”Juli 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.