Sommardagboken 2022 (12)

God morgon!

Vi är hemma i huset igen. Åkte hem igår efter tio dagar i stugan. I lördags började vi känna oss nöjda, och tyvärr var inte vädret någon höjdare någon av dagarna. Det var bra arbetsväder dock. Vi har skrapat och målat en hel del. Min kontorskropp känner sig lite tacksam över att få vara hemma och vila upp alla onda muskler ett par dagar, haha.

Igår kom vi som sagt hem. Jag la hela eftermiddagen på min lilla trädgård, som verkligen hade exploderat under de tio dagar vi var borta. Plockade in en hel matlåda med sockerärtor. Rensade kålrabbin på angripna blad och så delade jag ut gräsklipp och bokashivatten till alla växter som ville ha.

Det var dags för löprunda. Jag testade jogga 3 minuter och gå 2 några gånger, och blev glad för att knät höll för det. Blir så glad av mina springpass! Efter middagen, som blev väldigt sen, plockade jag in 4 kg rabarber och gjorde i ordning en sats med rabarbersaft. Den ska stå tills i morgon, sen kan den tappas upp på flaskor.

Idag får jag se vad jag hittar på. Skulle behöva rensa upp mina pallkragar, så kanske det blir det.

Bild tagen en bit från stugan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.