Sommardagboken 2022 (13)

Oj, tiden sprang iväg och jag glömde bort att jag har en blogg. Det är lördag idag. Vi har varit hemma och grejat idag. Jag har gjort småsaker med odlingarna. Till exempel har jag knytit upp mina baljväxter som började bli lite framtunga. Plockade in en till matlåda med sockerärtor också. Jag har också handlat för en vecka och tränat lite.

Vi har varit hos kompisar ett par dagar. Umgåtts på olika sätt, ätit lunch ute, gått i klädbutiker, tittat på olika motorfordon, besökt lekparker och klagat på det obefintliga sommarvädret. Vi har haft väldigt kul! Nu har det äntligen blivit sommarväder och vi är lite ”under the weather” som man säger i England. Hoppas på att vi känner oss piggare i morgon.

Innan vi åkte iväg gjorde jag klart rabarbersaften och kokade rabarbermarmelad. Efter det var sockret slut så jag kunde inte göra mer. Hade tänkt göra kompott men det blev alltså inte.

Annat som har hänt i veckan är att jag testade min mans kajak, vi åt en kvällsglass med utsikt en kväll och att jag börjar känna mig utvilad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.