Tre loppade överdelar

Senaste åren har jag börjat köpa allt större andel av mina kläder secondhand. Tänkte att jag skulle visa upp tre av mina senaste fynd när det kommer till överdelar.

Vi börjar med den här skjortan som jag inte kan bestämma om den är min stil riktigt? Det var en ”köp nu innan vi skickar till välgörenhet” hos Sellpy, och jag tror framförallt att jag föll för ordet linne, som den är gjord av. Ska testa mig fram när jag börjar jobba igen och se hur det känns. 35 kronor kostade den i alla fall!

Här är en bastopp som också köptes för 35 kronor från Sellpy. Älskar toppen! Jag ska använda den massor i höst, då senapsgult kommer passa bra.

Avslutar med min favorit. Letade en ”perfekt randig tröja” hela våren, och så hittade jag den på secondhand min näst sista jobbdag före semestern. Skit i att jag står konstigt och fokusera på att jag bara betalade 45 kronor för den.

Bonusläsning:

Mina bästa knep när jag handlar på Tradera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.