11 frågor om mig själv

Jag hittade ett inlägg som jag gjorde för tre år sedan. Där hade jag svarat på elva frågor. Idag svarar jag på samma frågor igen.

Om du vann en miljon kronor, vad skulle du göra för pengarna? Jag skulle köpa en elbil. Sen blev det nog inte så många kronor kvar.

Om du levde ett parallellt liv, hur skulle det se ut? Som jag känner just nu är mitt parallella liv en musiker/låtskrivare/producent bosatt i London.

Vad är du mest stolt över hos dig själv? Att jag kan vara rätt målmedveten, med rätt saker.

Aldrig med borsta håret eller aldrig mer sminka dig, vad väljer du? Lätt att aldrig mer sminka mig! Går ofta utan smink. Håret däremot ser fort ut som … Ja, jag vet inte. Jag gillar ett nyborstat hår.

Vad drömde du om att bli när du var liten? Frisör, koreograf och sångerska.

Vilken är din hemliga skills? Kitta fönster. Ibland. Skruva ihop IKEA-möbler.

Vem skulle spela dig i filmen om dig själv? Alla mina favoriter är då tio år äldre än mig, så när det är dags att spela in filmen tänker jag att det finns en viss risk att de inte lever längre. Men: Jennifer Aniston, Courteney Cox eller Julia Roberts.

Om du fick välja en person ur bloggosfären att ha som vän, vem skulle du välja då? Jag tror att jag skulle vilja ha Maria Soxbo.

Vad är det snällaste någon har sagt om dig? Ja.. Har ju svårt att komma ihåg komplimanger eftersom jag inte tror på dem. Hehe. Men jag fick lite beröm på jobbet i våras. Inte det snällaste som någon har sagt.

Vad är du bäst respektive sämst på? Jag är sämst på allt som inte har en instruktion och kräver lite praktiskt kunnande. Bäst på.. att laga god mat. Tyvärr.

Vilken är den sämsta raggningsreplik som har lämnat din mun? Här är det tacksamt att jag aldrig har raggat så jag kan säga: ingen! Haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.