Sommardagboken 2022 (16)

VI är hemma i huset igen! Här hade det växt massor bland mina plantor. Roligast var att jag fick plocka in en välfylld matlåda sockerärtor. Igen. Det kommer nog bli åtminstone en till, vilket betyder att vi har fått totalt fyra matlådor sockerärtor. Kanske två liter? Kul!

Vi packade ihop och åt lunch innan vi åkte iväg från stugan idag. Stannade i Hemavan och löste en tur- och returbiljett med Gondolen. Solen var framme till och från så vi bestämde att Baloo skulle få åka med i stället för att sitta i bilen. Första gången i någon form av lift, och det gick kanonbra! Det är ju skönt att det är väggar runt om, i alla fall för en nervig matte, haha.

Eftersom vi hade Baloo gick vi inte så långt som vi hade gjort utan hund, men det gjorde inte så mycket. Redan när vi steg av kände jag hur något hände i mig. Det är något fantastiskt med att blicka ut över dalgångarna, så är det bara. Jag blir liksom lycklig i själen. Jag har varit lite deppig senaste veckan, så det var skönt att få känna den lyckan, och att deppigheten släppte.

Vi åkte ner igen, satte oss i bilen och så köpte vi fika på macken i Tärnaby innan vi åkte vidare hem. Det känns som söndag men det är ju faktiskt bara fredag, så vi ska nog lyckas klämma ut det bästa ur Fredriks sista lediga dagar. Fyra veckor gick både fort och långsamt. Det gäller att påminna sig om allt vi har gjort!

Hoppas att du har det fint, var du än är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.