Sommardagboken 2022 (17)

Söndag. Makens sista lediga dag. Jag minns inte vad jag har gjort idag? Köpt en murgröna till badrummet och börjat se över vad jag behöver till jobbstart. Jo, och så fick jag avsluta dagen med ett härligt träningspass. Att jag har blivit en sån som tycker att det är härligt att träna? Ibland och inte för hårt ska tilläggas.

Igår hälsade vi på min syster. Har tyvärr inte sett dem på hela semestern. Vi fikade, uppdaterade oss lite och tittade på deras nya husvagn. Baloo smet ut genom en öppen dörr men hann inte så långt. Han gick bara efter vägkanten och snusade.

Och så har vi bestämt att vi ska tapetsera i köket någon gång i höst. Istället för en helrenovering som faktiskt kan vänta några år. Då sparar vi lite på miljön också.

En veckas ledighet kvar för min del. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den, men det löser sig nog!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.