Vecka 32

Idag börjar en form av halvvardag igen. Nästa vecka börjar vardagen på riktigt. Det är alltid lite både och. På ett vis skönt med rutiner igen, men på ett annat vis vill man ju alltid vara ledig.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i veckan. Jag ska beställa hem lite kläder jag kan ha på jobbet. Satt en timme igår kväll och favoritmarkerade ett gäng plagg i en secondhand-shop. Ska gå igenom garderoben på riktigt och se vad som behövs och beställa. Igår beställde jag en kalender, som kanske hinner komma innan måndag men förmodligen inte. Det är lite surt, men jag får i så fall vara utan den första veckan.

En annan sak jag ska göra är att städa och inventera frysen. Har bara slängt ner saker där det har rymts här under semestern, så lite ordning vore skönt. Och så behöver jag se hur mycket plats vi har så jag vet om jag kan köpa en köttlåda.

Så några aktiviteter står på min lista i alla fall. Jag kanske ska lägga lite tid på bloggen också? Har en del blogginlägg jag vill uppdatera och en del andra jag vill skriva. Vad vill ni läsa om? Jag har ett gäng läsare varje dag men få som kommenterar, så jag väntar mig inget svar. Har du önskemål får du gärna komma med dem!

Önskar dig en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.