Sommardagboken 2022 (18)

Idag har jag varit igång i princip hela dagen men resultatet av det är så litet att jag knappt vågar berätta. Eller jo, det är klart jag gör.

Efter en morgonrunda med B tvingade jag i mig lite frukost, värmde vetekudden och försökte hjälpa några onda muskler på traven. Har ett ställe i ryggen som gjort ont varje dag sen.. jag minns faktiskt inte när. Tidigare har min yoga åtminstone hållit undan värken, men nu verkar det behövas mer. Jag testar alltså värmebehandling och fungerar inte det får jag väl ringa en sjukgymnast fysioterapeut. Efter det och lite yoga packade jag upp ett paket från Matsmart! Känns alltid som julafton, haha. Älskar ju att fylla skafferi och frys.

Apropå frys röjde jag i frysskåpen igår. Det gick ganska fort. Jag hittade en stor låda med röda vinbär som jag plockade för ganska exakt ett år sedan. Kom fram till att de dels tog onödig plats och att det dels var dags att äta upp dem, så jag tinade dem tills idag. Efter uppackning av matsmartkartongen började jag repa bären. Det tog typ en och en halv timme! Sen mixade jag dem och passerade genom en sil jag har. Det sistnämnda tog också flera timmar men på den tiden hann jag göra andra saker. Äta lunch och gå med Baloo till exempel.

Jag gick igenom garderoben. Gjorde en stor genomgång i våras så nu städade jag egentligen bara till den. Satte mig sedan och beställde kompletteringar från Sellpy. Efter det bredde jag ut vinbärssaften på bakplåtspapper och stoppade in i ugnen för att torka. Moset som blev över kokade jag någon form av sylt på. Sen var det dags för middag, F kom hem och efter vi hade ätit satte jag mig i en fåtölj och läste ett nummer av Skriva som jag inte hunnit med tidigare.

Det blev ett träningspass. Jag tog ut plåtarna ur ugnen efteråt och konstaterade att det knappast blev fruktremmar som jag hade tänkt. Det var bränt i kanten och löst i hörnet och hade fastnat i papperet. Håhå, jaja. Men till en annan gång vet jag (typ) hur jag ska göra.

Och sen såg vi på tv och nu ligger jag i sängen och tror att jag ska kunna somna men det går inte.

Det var allt för idag. Klart slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.