Sommardagboken 2022 (19)

Idag har jag inte gjort så mycket. På papperet i alla fall. Har fortsatt värmebehandling ryggen och det har hjälpt mycket på ena stället, och lite på det andra stället. Kämpar på veckan ut och ser var jag befinner mig då.

Jag har också läst. Ännu mer av tidningen Skriva. Kommer mest troligt vara ikapp nu när nästa nummer kommer! Har också filat på en plan för att hålla igång skrivandet till hösten. Jag har också skrivit idag, men inte något skönlitterärt. Kan inte säga exakt vad, men jag kan säga att jag närmar mig slutet. En milstolpe!

Och ikväll gick jag en promenad och tvättade håret. Har försökt dryga ut intervallerna mellan hårtvättarna i sommar, så därför är det lite av en happening, haha. I morgon tänker jag vara mer produktiv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.