Sommardagboken 2022 (20)

Nej, hörrni, det här är för knäppt. Jag kunde inte sova igår. Det händer ibland och jag trodde att det hade att göra med omständigheter i livet som jag grubblar på. Var på riktigt vaken till fem utan att somna. Klev upp vid halv nio, så ja.. 3,5-4 timmars sömn? Försökte se det positiva i att jag förmodligen skulle vara jättetrött ikväll istället. Mm. Har nu försökt sova i 1,5 timme och det går inte. Fick plötsligt en ingivelse och googlade fullmåne. Jajjemen, den 12 augusti är nästa fullmåne. Så då är det nog kört att få sova bra i natt också. Blir en så konstig känsla i kroppen, som att jag är på helspänn. Ja, ja, det är i alla fall länge sedan jag reagerade på månen. Tror sist var i mars eller april.

Jag hade en fixardag idag. Renbäddat sängarna, vikt tvätt, tvättat mer tvätt, städat badrummet, handlat mat och så dammsugit samt torkat alla golv. Jag har också haft en stund ute med mina plantor. Vattnade med bokashivatten för att de ska få mer näring i jorden. Skördade de två största av mina kålrabbiplantor.

Titta, så vackra! De här ska jag odla fler gånger. Väldigt lättskött och relativt snabba. Har ett gäng på gång men de får stå ett tag till.

Den större av de två. Så fin.

Mm.. ska ge sömnen ett försök till. Annars får jag väl gå upp och se en film eller något. Sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.