Sommardagboken 2022 (21)

Uppföljning på sömnen: efter att jag hade publicerat inlägget igår så somnade jag. Lite oväntat men bra så klart. Är lite i samma läge nu, men det är i så fall sista natten på ett tag.

Ja, nu är vi klara med min sömn. Vidare till något roligare: min dag. Jag och mamma åkte till grannkommunen idag. 45 minuter i bil. Ingen av oss är där så jätteofta så det var kul. Vi tittade på kläder och böcker, jag hittade en pysselhylla och så vackra ting från Orrefors. Sen gick vi på en secondhandbutik.

Har hört så mycket bra om den, och det stämde ju. Hela första rummet var bara finporslin. Den här såssnipan (?) är i samma serie som en gratängform vi har i stugan, men jag föll inte riktigt för den. På en hylla stod tekoppar i den serie vi har mattallrikar i, och de föll jag mer för.. Men kombinationen att jag tänkte satsa på matservis i den serien och att en kopp (med fat tror jag) gick på 175 kronor gjorde att jag avstod. Hittade lite annat som jag tänkte visa snart.

Vi år lunch. Pizza. Basturökt skinka och Västerbottensost på min, och varmrökt lax, fiskdressing och ruccola på mammas. Hennes säg finare ut, absolut.

Och sen köpte vi en blomma och letade reda på en grav till en släkting innan vi åkte hem.

Ikväll har vi promenerat sakta med Baloo, spelat kort och sett en halv film. Sen blev vi trötta men kunde inte sova, haha. Vi hörs i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.