Sommardagboken 2022 (22)

Vilken fin helg! Just nu ligger jag under paviljongen under en filt och lyssnar på en podd. Känner ett lugn i magen och det är ju alltid skönt.

Igår började vi med en minivandring. Kolla utsikten! Fasen vad bra för själen att få titta på lite vacker natur. Här, där jag tog bilden, fick jag svindel trots att jag hade kunnat ramla raklång åt alla håll och ändå landa på berget. Väldigt högt och maffigt. Det kommer ett helt eget inlägg om det här för jag vill visa fler bilder!

Efter det åkte vi hem och hämtade Baloo och en ryggsäck. Sen hamnade vi på ett annat ställe där vi åt lunch. Hade köpt varmrökt lax, och så kokade vi grönsaker på stormköket. Hade varit supermysigt om det inte hade varit så mycket mygg. De var stora som hus.

Lämnade Baloo hemma och åkte på mitt favoritcafé. Det var sista öppningsdagen på ett tag så vi passade på. Det blev en tårta med blåbär och hjortron i. Det var sol emellanåt så det var riktigt mysigt.

Sen blev det en lugnare eftermiddag och kväll. Spenderade mycket tid här under paviljongen. Med undantag för helgen efter midsommar, när vi hade kompisar här och okej väder, tror jag att det är första gången i sommar! Jag började planera för nästa års odlingar. Den roligaste perioden att vara odlare (i zon 7) är ju nu, så det är nu jag känner inspiration för nästa år. Vi spelade kort också.

Idag har jag gjort det som faller mig in. Har varit ute och sprungit lite. Så tacksam för att knät håller för det. Fredrik har klippt mitt hår så att det ser mycket fräschare ut. Har gett gräsklipp till mina mest näringskrävande plantor. Har också börjat förbereda så smått för att börja jobba.

Det får avsluta årets sommardagbok. Det blev 22 inlägg om årets semester!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.