Vecka 33

Måndag! En helt blank vecka ligger framför oss och jag ska försöka hitta in i någon form av vardagslunk som fungerar för oss. Det brukar väl ta någon vecka innan man har full koll på vad som fungerar.

I veckan vill jag träna tre gånger. Jag vill gå promenader, helst en om dagen, men de får kanske vara flera korta för att det ska fungera. Jag vill hitta en rutin där jag skriver (annat än blogg) en liten stund varje dag.

Jag vill skörda grönsaker ur trädgården. Jag vill öppna kylen och upptäcka att vi knappt behöver handla för att vi har så mycket vi kan laga mat av. Jag vill sova hela nätter och jag vill kramas med Baloo.

Helgen är ett ännu mer oskrivet blad. Jag ska vara ensam hemma och vet inte riktigt vad jag ska hitta på då. Inte för att det inte finns saker att göra men för att jag inte har bestämt mig.

Ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.