Mjukglass och åskskurar

Det är onsdag och jag är trött. Det är som om sommaren har kommit nu, äntligen, och veckans två första dagar har bjudit på klibbig hetta. Jag tyckte till och med att det var skönt, då är man svältfödd på värme, haha.

Der blev en mjukglass i måndags. Beställde en liten bägare och fick lite glass i den lilla bägaren? Ja, ja, det kanske var lika bra. Efter det gick jag en fin kvällspromenad och sen körde jag kvällsyoga ute på min altan. Tror att jag låg under paviljongen också.

Igår åskade det till och från hela kvällen och kom några rejäla åskskurar. Jag fick till ett träningspass med skivstången och sen var kvällen slut. Och ikväll har jag mest varit trött. Det blev en promenad med B och lite disk och plock innan jag landade i soffan med nyplockade jordgubbar från mina egna plantor! Mm, det är en härlig tid just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.