Augusti 2021

Det är redan mitten av augusti! Tiden går så fort hela tiden. Idag har jag skapat ett inlägg med en tillbakablick på den här månaden förra året. Så som jag brukar göra. Jag älskar att göra de här inläggen. De leder väldigt ofta till reflektioner och ibland ser man saker som man inte riktigt såg när man var mitt i det. Här kommer bloggens höjdpunkter från augusti 2021!

Odling, skrivande och läsande

Lika fort som man ställde om när alla restriktioner kom, lika fort ställde jag om efter att de släpptes (eller nja, vissa saker har inte riktigt kommit tillbaka ännu) så nu känns det lite fascinerande att läsa om hur livet var för ett år sedan. Eftersom vi var hemma och i stugan mest hela semestern skrev jag mest om odlingar, böcker och skrivande.

Lite kort om odlingarna
Fyra sorters chili
Vad jag skriver
Tre böcker på mitt sängbord

Helgerna i augusti

Jag ser att jag skrev att helgerna i augusti, september och oktober är de bästa, och det gick jag precis och tänkte häromdagen. Jag känner sällan stress och liksom bara trivs den här tiden på året. Förra året var vi på dop (och det var så speciellt i pandemitider), vi plockade svamp med vänner och jag grejade i trädgården.

Augustis sista helg
Veckan som gick
En helg i augusti
Slut på semestern

Livet

Det hände några stora grejer i augusti förra året. Min mormor gick bort. Det var så konstigt, och sorgligt. Hon var dement på slutet så jag trodde verkligen att jag hade sörjt henne, men nej. Det blev en hel del sorgearbete förra hösten. Det var också så konstigt eftersom det hade varit pandemi och besöksförbud i ett och ett halvt år, så första gången på ett tag som jag träffade henne låg hon för döden.

Jag bytte också arbetsplats för ett år sedan. Samtidigt bestämde jag mig för att inte ta upp jobbet i sociala medier. Jag behöver liksom inte berätta att jag jobbar, det vet ni ändå. Det höll i sig ända tills i maj när det enda jag gjorde var att jobba, haha. Men jag tänker fortsätta på det spåret. Jag uppdaterade också min lista över 40 saker att göra innan jag fyller 40 år. Faktum är att jag var inne och ändrade lite i den den här veckan också. Mina drömmar och värderingar ändras hela tiden, och då ändras också en sån här lista.

Tre glimtar ur livet
40 before 40


Mer från 2021?

Januari 2021
Februari 2021
Mars 2021
Maj 2021
Juni 2021
Juli 2021


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.