Helgen som kommer

Fredag! I helgen är jag ensam hemma. Jag började med att veckohandla, gör jag hann inte det igår. Sen har jag packat upp varorna, gått med Baloo och lagat lite mat.

Jag är ensam hemma i helgen. Med Baloo, alltså. Har stora planer som involverar bakning i massor. Tyvärr åskvarnas det lite, men jag hoppas på falsklarm. Annars ska jag läsa böcker och titta på senaste säsongen av Never Have I Ever.

Avslutar det här fredagsinlägget med ett tips på middag för en. Mixa en tetra kidneybönor med en skvätt vatten till en slät kräm. Krydda lite (kanske tacokrydda? Jag hade salt, chiliflakes, spiskummin och oregano). Bred ut två matskedar på ena halvan av tortillabröd, fördela riven ost ovanpå och toppa med majs och färsk koriander om du gillar det. Vik över den andra halvan av brödet. Stek i torr stekpanna tills osten smält och brödet fått fin färg. En tetra räcker till fyra quesadillas. För ja, det är quesadillas jag beskriver här. Ät med någon form av grönsaker.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.