Vecka 34

Då är det vardag på riktigt känner jag. Förra veckan vara mer komma igång och prova på. Den här veckan ska jag ta tag i att fixa med mössa och vantar inför vintern. Jag har stickat egna, men måste göra om några småsaker. Jag vill också få till yoga varje dag. Förra veckan tror jag att det blev två gånger, vilket inte är tillräckligt. Och så vill jag träna.. Kanske har jag något mer på att göra-listan också.

Vi ska äta en hel del zucchini i veckan. Idag blir det en pasta med svamp, och på onsdag piroger som även innehåller fetaost. Däremellan blir det en kycklingrätt. Gott!

I helgen vill jag kanske åka till stugan, men vi får se. Jag kan också tänka mig att läsa en massa böcker, bara. Eller gå på utflykt. Vi får se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.