Vackra kvällar

Det är redan torsdag och jag hann inte uppdatera bloggen igår. Kvällen sprang iväg i en hundpromenad, ett telefonsamtal och en träningsrunda innan vi fixade med månadens räkningar. Sen var det typ sängdags. Bäst igår var just träningsrundan. Joggade mest, men med planerade gångpartier, och det gick så bra. Dessutom var det sommar och jag hade så fin utsikt under tiden jag sprang.

Kolla bara! Bor för övrigt väldigt fint också.

I måndags lagade jag piroger som vi hade till middag igår. Det var väl ungefär vad jag hann då. I tisdags prioriterade jag en egen promenad, och kände mig nöjd efter det.

Och ikväll är det torsdag. Jag ska städa badrummet och se över tvätten. Sen är det nästan helg och det ser jag fram emot. Har du det bra i veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.