Fem Instagrambilder

Nu är det ett tag sedan vi tittade på bilder från Instagram. Jag har valt ut fem stycken från semestern. En del känner du nog igen, men jag gillar dem ändå.

De här har jag redan visat. Två secondhandfynd från grannsamhället. Fatet står fortfarande på köksbordet. Det borde få sig en fast plats någonstans. Tyvärr var det stort för att rymmas i det köksskåp jag hade tänkt.

Mina första två kålrabbi! Har dragit upp två till sedan dess. Resten hat sniglarna ätit upp! Snyft. Visste inte ens att vi hade sniglar här, och hade liksom inte föreställt mig att de direkt äter något trots att jag hört andra odlare svära över dem. Ja, ja. Nästa år får jag bygga en snigelfälla av något slag.

Här har vi pajen jag delade receptet på för någon vecka sedan. Så vansinnigt god! Blev sugen igen nu.

I Gondolen i Hemavan. Så lycklig över att få lite utsikt.

Älskade lilleman blickar ut över Hemavan med omnejd. Så vackert. Ja, både hund och det han tittar på är vackert.

Fem sommarbilder, från en ganska osomrig sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.