Helg!

Unik rubrik, men det var allt jag kom på. I helgen ska jag.. Eh.. Göra lite allt möjligt. Fokus är på att fixa vinterkläder och att frostsäkra odlingarna. Och så fylla i lite papper, betala en räkning jag hade missat och planera upp september som är på ingående. Kul!

Idag är nog sommarens sista dag. Det är sommarvärme ute och det gör nog att det blir en stund under paviljongen ikväll. Jag läser senaste numret av tidningen Skriva och njuter av ett par dagars ledighet. Så idylliskt.

Vinterkläder i alla fall. Jag står helt utan täckjacka i vinter, och eftersom jag försökte vara utan redan från februari vet jag att det inte kommer fungera. Jag måste alltså börja leta efter en jacka som funkar på kallare breddgrader, vilket inte alltid är det lättaste. Ska också se över mina täckbyxor, ifall det finns och om de behöver lagas. Samt fixa till mössa och vantar som jag stickade i våras.

Jag ska knyta upp märgärtorna igen, rycka upp den sönderätna kålrabbin och lägga fiberduk över det allra frostkänsligaste, för nästa vecka skulle temperaturen kunna gå ner mot nollan någon natt.

Ha en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.