En lugn och fin helg

Söndag! Jag har haft en lugn och skön helg med Baloo. F har varit med en kompis och fiskat och sovit i skogen, något som jag är väldigt glad att jag slapp. Haha. Jag har dock inte gjort så mycket. Igår var jag väldigt trött så det mesta jag gjorde var att titta på filmer och serier. Jag gick tre rundor med Baloo, så klart. Och så försökte jag fixa till mössan jag har stickat men fick ge upp efter en stund. Nya tag till veckan.

Idag har jag tagit sovmorgon, gått med Baloo och sen grejat lite i trädgården. Jag band upp mina märgärtor, täckte dem med en fiberduk och så ryckte jag upp alla kålrabbis som blivit uppätna av sniglar. Så äckligt.

Testskördade en märgärta och tycker nog att de börjar se klara ut. Alla är ju inte så här bulliga än, men jag borde kanske kunna göra en första skörd? Så svårt när man gör saker första gången.

Sen klädde jag om och gav mig ut på en joggingrunda. Eftersom det gick så bra i onsdags när jag var ute testade jag att jogga en sammanhängande runda idag. Cirka 20 minuter, och det gick jättebra! Kändes som om jag hade kunnat fortsätta. Möjligtvis att mitt onda knä hade börjat protestera då, så det var väl bra att jag stannade där, men ändå. Stretchade noga och sen körde jag ett corepass. Så härligt!

Efter det har jag lagat morgondagens middag, och sen kom fiskarna hem så jag lagade dagens middag. Tacos på söndag är mitt bästa tips för att förlänga helgen lite. Mycket härligare än fredagstacos, haha.

Hoppas att din helg har varit fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.