Sista augusti

Hej bloggen. Det har redan gått tre arbetsdagar. Jag är väldigt trött, men det är inte farligt att vara trött.

Jag har följt veckans planer till punkt och pricka. Tog reda på uppäten kålrabbi samt plockade in jordgubbar i måndags, och igår lagade jag dagens middag och tränade lite. Ikväll parkerar jag i soffan tills det är läggdags.

Jag försöker tänka ut mat att äta nästa vecka och i helgen men har väldigt lite inspiration. Tror att jag får börja med att gå igenom skåpen hemma och se vad vi har.

Jag läser om en gammal favoritbok nu, förresten. Den är inte lika fantastisk som den var när jag läste om den i 15-16-årsåldern, men ändå väldigt kul. Älskar Marian Keyes tidiga verk, där hon använder humorn ännu mer än hon gör i sina senaste böcker. Vill kunna skriva så men kan verkligen inte.

Det är mina tankar idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.