Mat, yoga och min hund

Då har vi nått veckans mitt. Mina planer för ikväll är att lägga en onlinebeställning på mat som vi kan hämta i morgon. Funderar på om vi ska köra en av Portionen under tians 300-kronorsveckor nästa vecka, för att testa. Vi har testat enstaka recept därifrån och de har alltid varit bra.

Igår fick jag till ett litet träningspass. Det var snudd på för enkelt, men då var det också väldigt kul, hehe. Får försöka öka upp lite till nästa gång ändå. Det brukar ju vara bra att uppleva lite motstånd ibland.

Ett annat fokus för ikväll är yoga. Jag har haft jättesvårt att hitta en rutin för det sedan hösten började. Jag är ganska bra i ryggen, så det kan vara därför, men jag vill ju hålla det bra också så det inte blir sämre igen. Jag vill till och med bli bättre!

Så, matbeställning, yoga och en hundpromenad blir kvällens projekt.

Har du en fin vecka så långt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.