Fem korta

📌 Drottning Elizabeth har gått ur tiden. Något som känns halvt overkligt med tanke på hur länge hon varit just drottning. Nu ska de alltså ha en kung i Storbritannien?

📌 Jag vet inte vad man har på sig när man ”går ut” längre? Jag ska äta middag på lokal i helgen och tror att alla mina kläder är i tvätten. Det måste jag lösa i morgon.

📌 I mitt lilla växthus står en liten, liten gurkplanta som plötsligt från ingenstans har ett antal gurkor på tillväxt! De ska bli små och vita. Jag hoppas att de ska kunna bli något innan det blir för kallt, men vågar inte tro på det.

📌 Trots att det är min favoritårstid nu finns det en liten del av mig som bara vill krypa ner under en sten och vakna upp … senare. Det är så mycket nu med val, energipriser och inflation som oroar. Det skulle vara skönt att vakna upp på andra sidan och veta hur det gick.

📌 Jag är så trött att ögonen grusas. Ändå kryper det i benen så jag inte kan sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.