Svårt att le och vara glad

Jag är så dränerad och förvirrad att jag inte riktigt vet vad jag ska tänka och känna. Det som är i fokus just nubär valet. Jag tittar på valvakan och det är så jämnt och spännande. Jag känner så starkt.

Jag har haft en väldigt fin helg. Har varit med en kompis i Umeå. Vi har gått i affärer, bott på hotell och ätit ute. Idag besökte vi en handelsträdgård och jag tittade på olika fruktträd som jag kanske vill ha i min trädgård. Köpte inget eftersom jag vill handla här där jag bor, men det är kul att se vad som finns. Bra dagar alltså, så på så sätt har jag många bra känslor också.

Och så lite annat som inte ryms på internet. Jag har rätt många saker som påverkar mitt mående just nu, och den här helgen har jag inte sovit många timmar på grund av det.

Av erfarenhet vet jag att det blir bättre, men ikväll känns det förvirrat och dränerande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.