Vecka 37

Jag trodde att jag skulle kunna skriva om valet idag, men det var ju så jämnt att det inte är klart förrän onsdag-torsdag. Tydligen ska det vara svårt att ändra något rent matematiskt, men chansen finns väl ändå antar jag.

Jaja. Det kanske är lika bra att jag får skriva om något annat. Jag har så många grejer jag borde göra som jag inte har kommit till skott med. Överst på listan står att införskaffa en vinterjacka men jag vet helt ärligt inte var jag ska börja. Vill köpa begagnat men hittar inget som passar och vad ska man då satsa på får nyproduktion? Bra frågor alltihop.

Planerna för de tre kvällarna som är kvar är att prioritera yoga, och sedan vila på olika sätt. Jag ser fram emot helgen, men mer om den någon annan dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.