Det blir bättre

Det är fredag och jag har tagit helg. Den här veckan har varit betydligt mindre ångestfylld än den förra, så jag har fått sova ordentligt och känner mig lugnare nu än för en vecka sedan. Valresultatet orkar jag inte prata om. Min första tanke var att det är lika bra att börja flyga igen eftersom vi ändå inte kommer reda ut det här. Min nästa tanke är att kanske istället engagera mig på något vis. Vi får se.

Veckan sprang förbi. Jag var ute och joggade i måndags kväll och upptäckte att det blir mörkt mycket tidigare nu än tidigare. Behöver skaffa något reflexaktigt att springa i tror jag minsann. I onsdags var jag hos en kompis och pratade bort en stund. Det var kul!

I helgen ska jag sova ordentligt, det är ett krav. Jag hoppas träffa mina föräldrar och dra upp lite potatis. Vi får se. Kanske läsa en bok också?

Ha en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.