Så bra det blev

Vilken skön eftermiddag jag har haft. Jag älskar verkligen att bo här där jag bor. Efter lunch har jag hämtat ett paket, besökt biblioteket och tränat ungefär 40 minuter på elljusspåret. Allt som allt var jag borta hemifrån i 70 minuter. Hann också prata en stund med tidigare kollegor. Alltså, det är helt suveränt att ha allt så nära.

Här är vad som var i paketet! Ny skurtrasa, eftersom den vi har är full av hål. Råkade visst köpa två men de kommer användas väl. Fyllde på med linoljesåpa som vi städar med och handtvål. Har också köpt tops och en hårmask som jag använde förra vintern och var väldigt nöjd med. Mitt hår är numera mjukt som en hundpäls. En mjuk hundpäls då.

Jag knäppte en bild från elljusspåret också. Är stolt över dagens pass som mestadels var jobbigt. Men så skönt det känns i kroppen efteråt. Lugnt, liksom.

I helgen ska vi ha F:s syskonbarn här. Vi har en massa olika planer men vi får se vad det blir i slutändan. Jag hoppas att det blir kul!

Ha en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.