Tre saker som har hänt den här veckan

📌 Jag fick hem en vinterjacka som jag klickat hem på Tradera och den passade! Just jackor är så svårt att köpa secondhand eftersom det är så svårt att veta hur tight modellen är. Förutom att jag vill kunna stänga den vill jag också kunna få in varma kläder under. Jag har till exempel en rymlig höstjacka som är två storlekar mindre än en variant som jag bara precis kan stänga. I alla fall passade den här. Typ. Den satt åt väldigt om kroppen samtidigt som ärmarna hade kunnat passa michelingubben. Men jag tror att det blir bra.

📌 Vi firade bröllopsdag med trerätters i tisdags. Jag trodde att det skulle kännas stressigt att rodda ihop en vardagskväll när jag kommer hem strax efter sex men det gjorde det inte alls. Vi åt kantarelltoast till förrätt, sedan gick jag ut med Baloo medan Fredrik slängde ihop en plankstek, och så diskade jag undan innan vi åt glass med bär till efterrätt. Typ så. Vi såg Sverige spela oavgjort mot Slovenien i Nations League också.

📌 Gummibröllop innebar bröllopspresent på temat gummi. Så svårt, tyckte jag, men det slutade med att jag köpte sju burkar med tuggummi till F. Han tuggar en hel del så det kommer gå åt. Han hade i sin tur köpt en stor godisbjörn åt mig. Haha. Det blev kul ändå, det trodde jag inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.