En liten fixarhelg

Det känns som om det är måndag och söndag jämt. Jag hinner inte med tiden där emellan. Eller det gör jag ju, så klart, men det går väldigt fort.

I helgen har vi gjort lite av varje. Jag fortsätter städa undan odlingskärl och preparera ytor för nästa säsong. Igår fick jag för mig att leta efter lingon, så då åkte vi ut i skogen. Baloo och jag sökte röda bär och hittade väl ungefär en halv liter på en timme. Inte så mycket alltså.

Jag gjorde också matlådor för kommande vecka. Åtta lådor med luncher och middagar, det vi åt till middag idag och så gårdagens middag. Behöver inte laga middag förrän nästa helg nu. Ja, F ska få göra en middag mitt i veckan, men annars klarar vi oss.

Idag har vi varit på kalas och jag har avslutat veckan med att gå på bio. Bränn alla mina brev visades här ikväll och den var så bra. Jag måste läsa boken. Och skriva mer om filmen.

Hur har din vecka varit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.