Vitlök och rörande lyssning

Jag lyssnade på Söndagsintervjun med Nina Persson idag och var inte beredd på att jag skulle bli så tagen. Det fanns partier som var rörande. Tänk att under en fertilitetsutredning upptäcka livmoderhalscancer, och sedan ändå till slut lyckas bli gravid.

Sen lyssnade jag på Surret som började med att prata cancer och deras insamling till Cancerfonden. Sen pratades det om annat också men tonen var redan satt och det slutade med att jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Det är det jobbiga med att lyssna på saker i offentliga miljöer, haha.

Förutom att lyssna ikapp på poddar har jag planterat vitlök ikväll. Den här gången med hjälp av mamma, eftersom de två gånger jag har försökt själv har misslyckats. Nu hoppas jag att det är tredje gången gillt som gäller!

Hoppas att du har en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.