6 oktober i backspegeln

Det är torsdag kväll och jag längtar efter helg. Jag ska handla, yoga och titta på ett avsnitt av The Good Doctor ikväll. Sedan är jag nog redo för fredag. Eftersom det inte händer så mycket att blogga om idag kan vi väl titta på vad som har hänt tidigare år den här dagen? Ja, det gör vi!

Förra året var det regn,skriver jag, men dagen före hade jag lyckats knäppa några fina bilder. Jag minns det som att det var de första bilderna jag tog med min nya mobil. I år upplever jag det som tvärtom, att det var regnigt och grått igår men har varit soligt och fint idag.

För två år sedan sammanfattade jag odlingsskörden, och var väldigt besviken överlag. Det som gick bäst var zucchini, allt annat blev mer eller mindre misslyckat även om jag såg en del glädjeämnen.

För tre år sedan var det söndag och jag hade haft en kanonbra helg. Jag blir nästan trött när jag läser om allt vi gjorde, och glad över att jag verkar så genuint nöjd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.