Veckans bästa dag

Då är det helg igen! Jag har hunnit träna en sväng, tvätta håret och vika ett tvättberg. Varför skriver jag tvätta håret som en punkt. Jo, i somras jobbade jag med att glesa ut intervallerna mellan hårtvättarna, och tvättar bara en gång i veckan numera så det är lite av en ”happening”, hehe. Kul med nytvättat hår till helgen. Jag sköljer ur håret med vatten vid andra duschtillfällen, och det håller sig tillräckligt rent av det, ifall någon undrar.

I helgen ser vi fram emot en massa regn. Jag ska ta det väldigt lugnt och läsa i en bok. Ska också försöka vara ute en stund varje dag, men mest kura inne. Kanske. Vi kommer nog träffa min familj också, så jag kan inte bara läsa och mysa. Men det blir ju kul!

Fredag ändå. Veckans bästa dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.