Stughelg

I helgen har vi varit i stugan. Mitt stora mål var att typ sova och läsa i en bok men så var jag lite för pigg för det.

Igår lagade vi lunch ute. Det var soligt, men blåste från samma håll som solen var på, så vi satte oss i skuggan på baksidan. Syrran med familj kom förbi och grillade en korv. Sen fikade vi hos mamma och pappa innan vi åkte hem och sov, haha. Jag lagade middag, vi såg serier och film, och sen var det kväll!

Idag däremot, blev det en lång stund med en bok på förmiddagen. Läste ut en hel (kort), bok och sen var det lunch. Efter lunch gick jag ut och hjälpte F samla ihop löven han hade krattat. Fyllde ett par pallkragar och täckte över en del i potatislandet. Det blir bra till nästa år. Sen hade jag seriemaraton, lagade middag och så åkte vi hem.

Och nu ska jag göra mig i ordning för nästa vecka. Hoppas att din helg var fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.