Vecka 41

Idagär klockan bara kvart över sex och det mörknar. Det är lika fascinerande varje år,att se det bli mörkare vecka för vecka.

Den här veckan händer så mycket, och det allra mesta är sådant som jag inte kan skriva om här. Men jag tror att det kommer gå fort. Jag ska ha övernattningsgäst på en vardag, och mot slutet av veckan ska vi måla och tapetsera i köket. Jag tror att jag har berättat om det innan, vår lightrenovering? Det kommer bli fint när det är klart.

Nu ska jag ta en tupplur. Sedan blir det yoga, kvällsfika och Netflix. Ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.