Fullmåne, energipåfyll och purjolök

Onsdag då? Har varit väldigt trött hela veckan och det skyller jag på fullmånen som var i slutet av förra veckan. Sov väldigt oroligt ett par nätter. I alla fall, så är jag glad över att bara behöva åka in till jobbet under en dag till. Jag jobbar hemifrån på fredagar, och då blir det automatiskt lite lugnare.

Ikväll ska jag skaffa mig energi på ett eller annat sätt. I morgon ska vi börja fixa i köket, och det ser jag fram emot. Skönt med något konkret att fixa med, som också kommer gå relativt fort. Jag har väl redan sagt det, men vi ska tapetsera två väggar, måla taket, måla om fönstren och byta ut fönsterbrädorna. Och så ska vi försöka förnya bänkskivorna med dekorplast.

Jag kollade vädret idag, och det verkar bli stadiga minusgrader här snart. Jag tror jag måste plocka upp purjolöken så den inte fryser fast. Jag testade dra upp en innan helgen, och den ser ju i alla fall ut som en purjolök, så jag är nöjd med den. Kul att det går att odla purjolök så här långt upp!

Har du en fin vecka så här långt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.