Hela vecka 42

Hej bloggen! Jag har verkligen inte skött mitt bloggande den här veckan. Det beror nog mestadels på att jag har haft en kompis som sovit här i veckan. Så lyxigt att få träffas varje dag, för det är verkligen något jag saknar från skoltiden. Just att träffa sina kompisar nästan jämt, alltså.

Jag har plågats av min nacke den här veckan. Från ingenstans kunde jag plötsligt inte röra huvudet som jag ville i måndags eftermiddag. Vet inte om det är en efterreaktion på förra helgens målande och tapetserande. Det har i alla fall eskalerat under veckan för att sedan backa tillbaka och bli nästan bra. Har jobbat med värme och yoga och det verkar funka bra. Går det inte bort helt nästa vecka måste jag väl kontakta någon som eventuellt kan bryta till nacken.

Har vi några helgplaner? Mina är att baka bröd, att fixa det sista i köket och att fira en födelsedag. Tror att det blir bra. Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.