Lugnt och mjukt

En lugn, mjuk och mysig helg går mot sitt slut. Igår vaknade jag väldigt långsamt men gjorde sen ett litet städryck. Badrummet blev rengjort och tvättberget veks ihop. Jag gick också runt och plockade lite här och där. Kom absolut inte i mål, men det blev lite finare.

Efter lunch gick vi med Baloo och sedan åkte vi hem till min mans kompis som har fyllt år. Vi fick middag och tårta och åkte hem ett par timmar senare. Vi gick i säng ovanligt tidigt, men det var nog välbehövligt.

Idag startade jag också långsamt, men sen gick jag ut och gjorde ett sista ryck i odlingarna. Ställde undan krukor och kastade döda plantor. Det var inte mycket kvar så det gick ganska fort. Sen gick jag en promenad. Jag köpte kanelbullar och höll på att blåsa bort när jag gick längs strandpromenaden hem. Efter det tog jag tag i månadens räkningar. Och så har jag letat förslag på sommarsemester, lagat två middagar och yogat.

Som jag nämnde i början: det har varit mjukt och lugnt och mysigt. Hoppas att känslan håller i sig ett par dagar till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.