Vecka 43

Precis när jag skulle gå och lägga mig igår kväll kom Fredrik in från Baloos sista utevistelse och deklarerade att vi hade ett gigantiskt norrsken över hustaken och att jag borde gå ut och kolla. Sagt och gjort.

Är så nöjd med min ”nya” mobilkamera som går att fota i mörker med. Den fångade till och med en grönare färg än vad som syntes med blotta ögat. Jag blev verkligen sugen på att fota mer norrsken, och då gärna någonstans där det är riktigt mörkt och inte en massa belysning som stör.

Den här veckan kommer nog försvinna i ett nafs, det känner jag på mig. Jag jobbar en hel del, soptunnan ska tömmas och i helgen ska vi fira två födelsedagar. Jag såg att Sandra Beijer tycker att det är jobbigt att det blir vintertid på söndag, men dagen vi ändrar till vintertid är en av mina favoritdagar på hela året. Jag ser fram emot hela den här veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.