Vecka 44

Klockan är snart halv åtta och jag är på väg hem från en AW med ett gäng från jobbet. Sprängfylld med energi! Vet inte hur jag ska kunna sova. Men kanske är det då dags att ta tag i projekt ”måla om sparken”. Kan ju slipa och olja in den ikväll.

Det har varit helg. Vi åkte till svägerskan i lördags och firade både en av deras födelsedagar och min man samtidigt. Det var väldigt trevligt. Igår firade vi maken hemma tillsammans med min familj, och när de hade gått kom en av hans kompisar och åt middag med oss. Det blev lyckat!

Den här veckan är eleverna på lov och jag jobbar fyra dagar. Vi ska ha en långhelg ihop, jag och min man, och bland annat träffa kompisar. Jag tror att det blir bra!

Ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.